WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Monday, 30 May 2011

1st day having 1st class!!!

Pagi2 lagi dah ada kelas, pkul 8.30 pagi tuu... ok2, start pkul 8 da jalan dari kolej ke dewan kuliah... fuhh, jauh beb... relax2, hari 1st mmg camtu, x biasa lg, mostly people said like that la kan... ok, i accept ur opinion 4 this time ok... haha... masuk kelas 1st pagi ni, tggu dekat 1 jam, lecturer x dtg2 gak, ok xpe, after dak2 lain kol koordinator, trus kluar kelas, settle kan hal lain yang perlu... masa yang ada diguna dgn baik la katakan kan... haha... aku sama kelas dgn roomate aku, miraa mazni, thanx a lot dear koordinator and mostly to dear God coz i have a fren to go to the class together... yaww... i like it... then aku dgn mira pun g mkn kat lineclear, kira lunch trus la tu kan, malas nak g mkn bnyk2 kali, nak ulang-alik naik turun tangga, naik turun bukit, penat beb... pape pun kuatkan semangat and terus berjuang harungi segala bukit2 dan tangga2 yang ada kat uitm ni... kah3... the next class plak mcm biasa lah masuk awal kan, setengah jam awal da g kelas, takut2 lak sesat jalan... kah3... luckily, lecturer tu best and quite funny and peramah... blaja x lagi lah kan, just introduce ourself and about the subjek je la... member2 kelas pun quite ok, not bad, always keep making joke so that we're not bored right... haha... good2, we still need to know each other kan... da knal btul2 ok la tu lama2... haha... after class aku dgn miraa trus singgah kat cool blog... ape tu cool blog?? haha, relax la ye bg sape2 yg x tau psl cool blog ni coz aku pun mula2 x taua gak psl cool blog ni... cool blog ni tmpt korang nk bli mcm ice blended, smoothies camtu la... bnyk choice of flavour yang korang boleh plih, harga pun ok 4 student la... itu lah cool blog ye frens... haha... right after buying chocholate blog there, aku dgn miraa trus balik blik la, rest and borak2 dgn akak senior dlm bilik ni, sporting gler ah... like them very much... muahaha... so, the next class is tonight, from 8 till 10 ok... sabar lah wahai mata yg sepet ni sebab demam ni 4 tonight class ok... that's all 4 today story, c u all in the next story.... tata... salam... =)

1 comment:

  1. aina ! hehe . chillax beb . dekat je acctly . tayah susah2 dtg setgh jam awl . huhu .
    ermm . cool blog ? u should try chocolate plus vanila smoothies . tak pun oreo blog ! best !

    ReplyDelete