WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Wednesday, 1 June 2011

HUARGH!!!

u know what readers??? today i'm so tired beb... even klas pkul 2.30 ptg, tp pnat gak coz mcm bese la kan, naik tutrun bukit and segala tangga yang ada kat U ni... then kna pkai trus bju sukan untuk koku ok... fine, to make it easy coz after je klas FAR 100 habis pkul 4.20, ada koku plak kul 5 ptg ok... i got kesatria negara group G with wana and my new fren that i knew, fatin amalina... luckily i have fren right... huhu... then habis koku tau pkul bape?? pkul 7 mlm beb, trus rushing pegi pasar malam dkat dgn tasik kat sini ni, beli nasi goreng ayam and air soya je, pastu trus rushing balik kolej sbb tonight ada klas la weh pkul 8 mlm ok... u guest what, smpai bilik je pkul 7.30, just about 30 minutes that i have to clean up myself b4 pegi kelas right... tapi aku mkn dulu dlm 5 ke 10 minute camtu la... then trus pegi mandi, siap2 and gerak dari bilik nak ke kelas pukul 8 mlm beb... sampai je kelas pkul 8.15, lmbt tau x, aku antara yg late u know... aku, mira, anas and shakir lambat tau... then kna marah dgn lecturer, kna brdiri dpan klas about 15 minutes, yela dah lmbt 15 minit kan... nasib baik lecturer bagi gak kitorang berempat ni duduk, haih, thanx ye lecturer... blaja2, then ade group work, tau group aku sape??? haa, groupnye dak2 yg lmbt td la... aku, mira, anas and shakir... perah otak rmai2, pkir ayat nak wat, maklumlah dah lme x g skolah, so sumenye jd lembab kan... haha... paling x tahan nye bila dah lah dtg kelas lmbt kan, wat group work pun last skali siap... haha, mmg lembab btul la kan... haha, xpe2... len kali xkan berlaku lmbt2 lagi ni ok fren... huaha...



it is better late than never... =)


wokeyh, that's all 4 today, c u in the next chapter of my incredible life... thanx 4 reading, muahaha... =)

1 comment:

  1. hehehe . beselah tu lmbt g klas mlm . pas koku kn . haha . chaiyok !

    ReplyDelete