WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Saturday, 11 June 2011

Oh GOD !!!

hai korang... aku rasa nk share sgt2 story kat sini, a little bit la, not a full story ok... it's about aku nye feeling... aku x tau lah knape, drpd mlm smlm untill skrg, hati aku sakit sgt2, bkn nye sakit ape tau, tp terasa sgt2 becoz of something... what is it, just a few fren and i knows what happen... x tau lah kenapa terasa hati sgt5... serius seh... omg, please give me strenghness so i can be calm... hope so... and most importing is, aku nangis tau x mlm td, tibe2 je air mata ni berjurai b4 aku tdo... ya tuhan, kenapa lah hati aku diuji lagi mcm ni... ='( sabarlah wahai hati yang pilu ini, hanya diri sendiri yang mampu jaga hati sendiri... sampai saat aku tulis entry ni pun, hati aku masih terasa lagi, sgt2, ya Allah, tenangkanlah hati hambamu ini... kepada sape2 yg membaca, i hope that korang boleh bagi aku semangat so i x fall down... deep in my heart now, i'm so sad but it was good, maybe, if u all give me support ok.... thanx a lot, hanya tu je yg aku nk share today... nak layan lagu aishiteru ni, sedih and jiwang la katakan...

Add caption


sayonara... ikhlas dari hati yang sedih... ='(

No comments:

Post a Comment