WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Saturday, 18 June 2011

Busy Week!!!

Fuhh, seriously this week penat sgt2, bnyk sgt kje nk kna wat... kje ape lah sgt kan yang korang x tau tu... penat weh, wat kje lecturer bagi lah + perah otak nk conduct persembahan 4 induction fakulti akaun lagi + playing netball mlm2, wakil tun putih tau... huhu... walaupun penat, every single thing yaang aina wat sgt memuaskan hati dan happy sgt2 dgn usaha sendiri kan... nak citer pasal kje lecturer bagi, msti semua da phm kan susah senang nye cmne, and mngkin x syok pun kalau nk citer... so meh aina citer pasal persembahan yang kelas aina iaitu 1B pada mlm khamis hari tu... al-kisahnya mula2 xde idea nak watpe sbb semua mcm mls nak wat kan, pnat la, bnyk kje la, normal right, mklumlah semua dah besar, wat bnda2 cmni rse cam dak kcik lak... tapi alhamdulillah berkat kerjasama dan toleransi semua ahli kelas, akhirnya 1 demi 1 idea muncul dlm fikiran aku dan beberapa orang lagi yang tolong conduct persembahan untuk kelas kitorang ni... persembahan kitorang ni menyelitkan (ntah btul ntah tidak perkataan aku gune ni, haha ) 4 elemen lagu...
1. nasyid - reka sendiri kot liriknya
2. hindustan - lagu ladki bani anjani hai ( liriknya diubah berkaitan kelas )
3. english - lagu just the way you are
4. korea - lagu sorry-sorry
ape yang syok nye persembahan kitorang ni ialah, masa lagu hindustan kitorang menari u know, then untuk lagu just the way you are, daya tarikan yang kitorang beri ialah sketsa pasangan bercinta yang sgt romantik and lastly lagu sorry-sorry kitorang semua menari and give the last post and all of us got a big clap fron the audience... yuhuuu... a sweet moment of our class have been made and our mission to be the best that night termakbul... haha... mostly comment yang diterima tentang persembahan kitorang ialah 'syok tgok korang dance'... haha... enough with persembahan, then we go to netball between kolej... and start mlm tadi aku and participant 4 tun putih dah berlatih and not so bad, we're good at all... eceh, prasan plak kan... tapi serius semua hebat2 owh... fuhh... mlm ni pun still ade latihan lagi sbb esok lwn antara kolej tau... huhu... wish all tun putih group in all type of sport win ok... go go chaiyok tun putih!!! =)

No comments:

Post a Comment