WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Monday, 18 July 2011

Setelah Sekian Lama & Story Hari Ini... =D

Fuhh... At last, rajin gak tgn ni nak menaip kat blog yg dah lme ditinggalkan buat sementara... Maklumlah, tgn ni mls nak mnaip slama sebulan... padahal mnaip dlm chatbox facebook bkn main lg kan... muahaha... xde lah, bkn nye ape, bkn nye mls sgt nak update blog, cume pnat + busy + homework + activity kat u yg mmbuatkan aku kdg2 trlupa n x smpat nk update... xpe2, i'll try to story all the things i've done ( yg interesting je la kan ) so that i can share to u allz... alang2 dah update hari ni, nak citer la gak story 4 today... sooooo not so bad.... haha... u guess what?? hari ni aku n best frens aku, ieqa, nadia, jaja and rem g MIDVALLEY... aku 'ditugaskan amik nadia kat umah dia memandangkan dia hanya ade P that stand 4 penipu... haha... means she do not have a driving license yet... so aku pun g la amek cik nadia d rumah nye kat bukit setiawangsa... x susah jln nye, cme mybe 1st time, tu yg hard skit... dah amik miss belated birthday, kitorng trus g ke midvalley ikut ptunjuk yg ayah aku bg... then smpai la ke simpang yg ade signboard ke midvalley, da msuk.... then slh jln smpai ke dpn tudm... then patah balek, then slh lagi smpai ke jln klang lama... then patah balek, then smpai la ke midvalley... thanx god.. BUT, msuk je prking zone, FULL u know, smpai minyak hmpir kering, kitorng have to go out back stelah hmpir 1/2 jam cari prking... kluar la balek nak cari minyak kete ni hah... haih, ape laa naseb kami ni kan... smpai aku dgn nadia da fed up nk g mid but sbb kan kwn kami yg lg 3 org tu dah smpai, gagahkan n tabahkan jugak hati dan diri drive balek ke mid... alhmdulillah smpai gak, cri parking and we got it... pstu trus la kitorng g maen boling 1 game... spe mng?? we all win right girls and rem... huhu... dah pnat maen, aku dgn nadia ape lg, cri mkn la, lapo wooo, duk dlm kete, sesat slame 3 jam cri jln msuk ke midvalley... muahahah... done eating, pray 1st and then shopping... as usual la kan, prkara wajib bg nadia, ieqa and jaja... rem pun lyn saje laa... haha... hbis shopping then kitorng pun grak nk blek pkul 4.30 cmtu... tkot jln jem, mklumlah, kami dak uitm cuti, tp org kl kje gak.. haha... alhmdulillah, nk blek umah, kluar smula dri kl tu sng sbb aku ingt jln yg ayah aku slalu lalu after amik aku kat kl sentral... alhmdulillah kami slamat kluar dri kl yg mnyesatkan tuh... haha... then hntr cik nadia blek and aku pun smpai umah dlm pkul 6... a nice trip and adventure with nadia... haha... that was great yeah nadia?? huhu... and the most important is, i have a great day with my dear best frens, ieqa, nadia, jaja and rem today... LOVE U ALLZ, THANX 4 THE WONDERFUL DAY... =)



ieqa, aku, jaja, nadia <3

< ieqa >

< nadia >

 jaja, walaupun ur picture is not here, but u still my dear fren... hehe... <3


< rem >





smile as long as u have ur frens to smile with u together.... and love them as long as they love u... =)

special 4 : nur haziqah, nadia zahirah, nur izzaty and rahim hashim... <3 =D

2 comments:

  1. aina, thanks 4 this wonderful piece of mind.. appreciate it sooo damn much..
    LOVE U ALL SOO MUCH
    friends forever:)

    ReplyDelete