WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Tuesday, 19 July 2011

Holiday at Thailand!!!

4 June until 7 June yg lalu, aku dan family telah berangkat ke kota BANGKOK, Thailand... Buat ape g sne mse ade klas kat U??? g brcuti la hoiii... disebabkan dah tmpah segalanya aawal, terpaksa jugak aku minx excuse klas untuk hari isnin dan selasa... pnat gak nk settlekan sutar bagai... fuhh... xpe2, pasal tu x best... go straight to thailand story.... bnyk tmpat yg kami kunjungi, yg paling best is bila kitorang g FLOATING MARKET... pasar terapung beb, aku ingt kan aku mimpi ke ape, yelah, selama ni bce kat buku sejarah form bpe ntah psl pasar terapung ni kan... wah3, akhirnya aku smpai gak kat tmpat itu.... ni hah picture nya....

pasar terapung a.k.a floating market

shopping time... =)

then kitorng pegi ape ntah name tmpat tu, tapi kat signboard tulis Thailan Grand Palace... hmm, x tau ape??? lu pkirlah sndiri ek... haha... lawa sgt tmpt tu, look fresh and so beautiful dgn bntuk loceng yg tajam bucu atasnye tuh... haha, maen ckp je kan, ntah ape la nme nye... xpe2, tgk je gmbr nih, korng phm la kot... haha

model 4 thailand... haha

di tepi jalan yang indah... haha

at garden palace...

enough with that, next... kitorng g psr chak chuk chak... haha, ntah  btul ntah x nme nye tu... tp tmpt shopping mcm kat jln TAR kat KL tuh... harga brpatutan and brng2 pun nice, not bad... ape lagi... time 4 shopping laaaa....

sume syok shopping, adik dah pnat smpai garu kpale... haha

lawa x kmeja tuh... haha...

sibuk cari tshirt cotton untuk adik... nmpk x tgn dia garu2 bdn, gatal sbb da pluh2, pns sgt cuaca... haha

then, kitorng jugak ade pegi sato shopping mall nih... pergh, canggih gler, lawa sgt2, kalah kot KLCC... haha... dah cnggih, brng pun mhl2, tgk je la... nk beli mmg x la kan... watch it out...

salah satu kdai yg mahalllll... haha

xdpt nk shopping, posing je la... haha.. kbetulan plak ade pneran orkid kat situ...

pameran orkid... stop with ur hidung kembang wahai adikkk... haha

in front of the shopping mall yg mhl...

hah, ade lg 1 shopping mall yg kitorng pegi, tp yg ni murah la, bleh beli byk skit brng... haha... jom tgk gmbr nye...

suasana kdai2 di sne... =)

ni nmenye tuk-tuk... haha

antara kdai mkn yg mnjadi pilihan kami, coz kat thailand susah nk cari mknn HALAL tau... hati2...

Yana Restaurant...

bila adik dah lpr sgt... ape ntah nme kdai nye...

mkn pulut mangga je kat airport coz xde mknn HALAL u know...

now, at the hotel environment plak... lawa x lawa, lu pkirlah sndiri ek... haha

bunga yg cntik... haha

in front of the hotel...

last but not least, at the airport lah...

before emigresen... haha

smart x?? haha

smile u allz.... =)

that's all 4 THAILAND story... not so many picture yg aku bleh ltak sbb pnat nk tggu upload nih... haih... xpe2, nk tau thailand cmne, u allz pegilah sane sndiri ek... huhu.. thanx 4 reading and seeing my blog...


reported by : me!!! =)

No comments:

Post a Comment