WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Wednesday, 20 July 2011

Netballer UiTM Melaka Awesome!!! =)

WOW... tjuk nye nmpk hebat... isi nye lak ntah hebat ntah x... actually aku terpilih bagi KARISMA UiTM Melaka 4 netball, tu yg puji bukan maen lg kan... haha.. bagi aku, netballer UiTM Melaka mmg awesome and HEBAT!!! 9 July hari tu, Kak Leha hntr 2 team untuk open Melaka... team A terdiri drpd akak2 senior karisma, while team B plak aku dan rkn2 yg part 1 nih... pengalaman yg sgt bermakna buat kitorang yg bru 1st time lwn open... guess what??? kitorng smpai kat kompleks rakan muda masjid tanah xde la awal sgt, dlm pkul 7.30 cmtu, standard org dtg 4 match pape je lah kan... tp kannnn, smpai je kitorng kat situ, xde sape pun kat sne, pnganjur pun xde, x nmpk mcm tmpt match berlangsung pun... smpaikan kitorng da cuak btul ke hari tu ke hari lain... haha... tp mmg btul lah ade match kat situ, tp orng laen lmbt... x pelah, kami tunggu dgn sabar... haih.... lawan punye lwn, akhirnya team A dan team B brtemu di suku akhir... wah3, jmpe kat final xpe la gak kan, ni kan suku akhir, haih, gamaknye team A la mng... team A mng all game dlm grouping, team B kalah 1 dlm grouping... xpe2, it's ok girl... u all have tried the best... Lastly, team A JOHAN and team B 4th place... CONGRATULATIONS to u ALLZ... great game and a wonderful day playing dlm hujan kan...
here are some of the pictuure on that day...

Team A

Team B

Kak Ieqa & Kak Leha

Team B maen dlm HUJAN... haha

Team A yg HEBAT... kak idot terbang...

Team A vs Team B ( suku akhir )



Team B 4th place, medal with hamper!!!

Team A JOHAN... medal with money RM 400


saat2 gumbira!!! yeay!!! =D

end of the final game... cheez... =)

keputusan prlawanan kmpulan A
keputusan prlawanan kmpulan B
Thats all the story 4 Netballer UiTM Melaka Awesome!!! thanx 4 reading and wait 4 my next story... tring to give the best 4 u all to read and enjoy with my blog... love u allz... =)

Reported by : 






No comments:

Post a Comment