WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Thursday, 9 June 2011

2 Weeks Have Gone....

hai2... da lame rasenye x bercerita kan... bnyk bnda nk diceritakan, mcm2 ada... sedih, gembira, seronok, and mcm2 perasaan lah lagi... haha... dah 2 week kat uitm alor gajah, melaka ni, alhamdulillah la aku da biase dgn pelbagai rintangan kat sini, mostly the way to go to class and everywhere in this uni u know... thanx God give me strength... kwn2 klas pun ok, lame2 da boleh tegur2, ckp2 and borak2... mmg la, baru kenal xde la rpt lagi kan, da knal lme baru bley rpt... huhu... 1st week x blaja, as usual mcm skolah menengah jugak la kan, always introduce diri sndiri ble 1st class kan2... bgus mmg la bgus sbb x start blaja lg kan, tp x brape nk suke sbb i ni pmalu nk brckp and brdiri dpn org rmai... haha... maklumlah, self-confidence baru tahap 50% je, nk wat cmne kan.. haha... 2nd week plak da start blaja... hurmm, ape lg, aku btul2 fokus la dlm klas kan, kalau boleh xnk tertinggal satu ayat pun yg lecturer ckp, walaupun aku tau msti ade nye ape yg lecturer ckp aku missed kan... haha, xpela... yang penting, dlm klas aku akan fokus 80% dulu kot, the other 20% aku akan revise sendiri later ok... it's ok right??? ok la, rsenye smpai sini je kot entry kali ni, kalau tulis panjang2, nnt korang pnat nk bce, atau lbih jujurnya, korang mls nk bce pun... kan2... haha, xpe la, up 2 u all la nk bce ke x ek... aku hanya berkongsi saja apa yang aku mampu kongsi... kata orang, SHARING IS CARING...

That's all 4 today, c u all again in the next story... Thanx 4 reading...
Bye2... =)

No comments:

Post a Comment