WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Thursday, 12 May 2011

11.5.11, hari yang MENYERONOKKAN....

Wah3, seronok giler aku smlm, sbb dpt keluar dgn kawan2 aku, Nurul Asyiqin Ibrahim, Nur Safwanah, Nurasikin Andilala, Nurul Syafiqa. Terima kasih ayah sebab bagi kakak drive kereta wira ayah pergi KL. Hehe. Kawan2, aku hepy sgt2 kluar dgn korang smlm. Bnyk prkara yg lucu ( bak kata ikin) kita kongsi smlm kan2. HAHA. Nak citer balik msti pnjg kan. Tapi biarlah aku citer gak, so kite akan ingt smpai bile2 ka  korang....

1st : Pusing2 kat sogo, cari secret recipe sbb nk tggu nurul kat situ.

2nd : Kitorang g mkn kat restoran insaf, makan nasi beriani ayam madu, total byrn trmasuk air nak tau brape?? RM 65.50.haha

3rd : Tunggu wana depan sogo punye lama, then lintas jln nk ke seberang, wana tak suka main lintas2 ni sambil lari. haha.

4th : Msuk kdai tudung yang murah2, puas pusing2 dlm tu, tp xde yang mnarik perhatian kitorang sume.

5th : Jln kat lorong yang byk kdai tudung, singgah setiap kdai. Sume bli tudung, nak msuk U lah katakan. Pling bnyk 'shopping', nyuek lah. Then pergi kdai pin tudung lak, diorang ni nak bli yang murah2 nye. hehe

6th : Dalam pkul 2.30 camtu, kitorang g solat dlu then trus kuar drpd sogo nk pergi ke flamingo, maen bowling lah. huhu

7th : Msuk highway bertingkat tu, then smpai kat tol, msuk lorong smarttag, aku pgang terbalik, so kna la touch smarttag tu kat reader dia. Nurul yang tolong wat sbb aku x smpai nk scan walaupun da bkk pintu kereta (cermin kete side aku rosak). Dah scan, aku trus tutup pintu, nk tau ape jd?? Nurul nye tgn tersepit kat pinu, adoiii, sakitna, bisin 1 kereta uh. haha. Nasib baik x luke truk, sorry la yer Nurul, ko kna ingt pristiwa naek kereta dgn Aina ni tau2. haha

8th : Lalu dpn petronas nk g ke flamingo kan, then nk belok masuk jln utama, ade la sorang laki ni lintas jln tibe2, brek mgejut lah aku kan, pastu yang klakar nye, bleh plak laki uh wat mke pastu bru undur blkng skit. Klakar giler ah muke dia. Terbahak2 kitorang glak tau.

9th : Smpai kat flamingo,dah parking. Then naik tingkat 3 kat tmpt bowling, full sbb ade tournament la plak. Haih, trpkse lah trun blik tmpt prking and keluar g tmpt laen. Smpai kat tmpt parking, trsermpak dgn org2 yg nak g main bowling tournament tu, dia ckp kitorang ponteng skolah?? Haih, sbr je la kan kwn2... haha

10th : Singgah kat 7-11, bli air sbb sume kehausan. haha. Xde parking la lak kan, so wana and ikin la turun pergi bli, aku pusing jln blakang dlu. Punye la kehausan sume.

11th : Kitorang g ampang point lak, cri parking pusing bnyk kali xde lak. Haih, then ade pkcik tu wat bhse isyrt nk prking ke nk keluar, isyrt dia tu, hanya aku yg phm, diorang sume x phm. haha. Then dpt lah parking, pkcik uh tnjukkan. Thanx pakcik.

12th : Kitorang naik tingkat atas skali, g maen bowling. Nasi baik ade lane kosong. Maen la 1 game pun punye lme. Peramah gak abg kaunter uh, tau2 je kitorang nk byr asing2, dia trus state sorg bpe ringgit, cool kan abg uh. haha

13th : Maen la bowling, pnuh bola kat situ cmpur org sblh nye bola. paling x bley th mse main bowling ni ble nyuek bling bola ke blkng, haha, nseb baik kaki aku slamat, klu x spe nk drive haa nyuek??? aahaha

14th : Aku dgn nurul syok sndiri trun eskalator smpai x prasan nyuek, ikin n wana blum trun, g bli air kat ats uh. Bosan tggu lme, aku and nurul pu n brcerita lah mengenai kisah cinta monyet kitorang dulu. hahaa.

15th : Pukul 5.30 ptg cmtu, aku g hntr diorang blik kat ktm bank negara dkt dgn sogo uh. Naik highway smpai ke tol, nseb baik kali ni wat smarttag tuh mnjadi, haha. nyuek lak jakon xprnh dgr bunyi smarttag tu. haha

16th : Jalan sesak, sabar je la tggu kan. Xpe2, asalkan kwn2 aku slmt smpai kat ktm bank negara uh xpe. Then da smpai, drop je diorang kat tepi sogo, sorry la yer korang. hehe.Smpai situ je la kisah aku dan mereka hari tu.

17th : Aku blik ke rumah dan smpai dgn slmtnye. Alhamdulillah.


< Thanx to nyuek, ikin, wana and nurul sbb hang out sme2 smlm walaupun skjp, laen kali aku bwk korg g ts ke, mne2 lah sbb aku msih bru nk explore KL yang bsar ni. haha. Great and nice hang out smlm, aku syg korang sgt2. Thanx girls. >

No comments:

Post a Comment