WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Monday, 5 December 2011

Pemberitahuan???

Assalamualaikum pembuka bicara, scroll ke bawah tandanya sambung membaca... Ahah, merepek bin merapu lah pantun ape tu... Sorry lah you guys yang bace blog aina or ade sape2 ke yang setia tengok blog tak seberapa saya nih sebab dah lama aina tak UPDATE... Bukan tak mahu update sayang2 sekalian, tetapi apakan daya cik aina ni sibuk a.k.a busy dengan semester 2 nih... Busy ape lah sangat kan (ayat yang berlegar-legar dalam fikiran korang semua yang membaca)... Eh2, busy tau you all, 2nd week dah banyak rasenye assignment kitorang dapat... Nasib baik assignment berkumpulan, so beban tu terasa ringan seringan berat badan aina, mungkin lah... Serius banyak assignment, dan paling terbaik ialah kebanyakan nye tu, adalah presentation tahu... I ni dah lah agak 'kuat' (makna berlawanan) bab-bab present in front of people ni... Haih, sabar je lah kan, mungkin ini dugaan dan cabaran this sem kot... Terima lah anda dengan hati yang terbuka agar sentiasa tenang kan kawan-kawan... Dalam usaha nak siapkan macam2 assignment tu, memang aina agak malas sikit nak update blog sebab nak kena menaip banyak2 nak cerita kat korang kan, tapi tak pelah, kalau pintu hati ni terbuka nak menaip untuk anda, insyaAllah ada lah post2 terbaru okey... Dah tak tahu nak tulis apa, nak cerita pun dah lapok cerita2 tu walaupun baru 2 minggu... Tapi ada 1 cerita hari ni, aina dengan nadia pergi makan kat e-point tengah hari tadi before kelas BEL260, makanan yang menyelerakan tekak kami tak keluar lagi, so kami tunggu lah sampai ada 1 lauk ni keluar, sayur rupenye... Haiya, amik je lah ape yang ada kat situ daripada terus menunggu kan... Then tiba2 datanglah si ikan keli masak sambal... Hoho, heaven lah you all, keli tu lah penyedap selera... Alhamdulillah kenyang... Next, terus pergi kelas and kami awal lah jugak termasuk lah nadhrah, syafinaz dan syahirah... Perkara yang mungkin menyakitkan hati classmate kitorang yang laen, kitorang kunci pintu kelas, tutup lampu and tahan pintu daripada diorang semua masuk... Ahaha, kelakar gila tunggu sampai ramai gila kat luar kelas and kitorang pun mengalah lah dengan mereka and let them come in... Sorry guys... Saje nak eratkan silaturrahim dengan korang semua, do not take it too serious okay dear friends... That's all for today, sayonara... =)



No comments:

Post a Comment