WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Wednesday, 23 November 2011

Many Story To Tell

Hye guys... How are you? Mesti semuanya sihat belaka kan... HUHU... Lama jugak rasanya tak update blog nih... Maklumlah, bukan tak nak update, dah start busy pulak nih... Kenapa? Haa, here it come the story...

1. Semester 2 dah start and now i'm currently at UiTM Alor Gajah, Melaka to sambung my study lah kan... Alhamdulillah daftar, yuran and sebagainya dah settle dan sekarang hanyalah busy untuk memohon sticker kereta + bayaran segala duit buku subjek yang diperlukan... Hoho, it's ALL ABOUT MONEY MONEY MONEY...=)



2. Last Monday aku tgk bola sepak Sukan SEA 2011, final MALAYSIA vs INDONESIA and aku tahu mseti ramai yang tengok kan... Proud to be Malaysian, Harimau Muda menang dan berjaya mngekalkan pingat EMAS buat kali kedua selepas di LAOS 2 tahun lepas... Alhamdulillah... Yang paling best bagi aku ialah menonton siaran secara langsung perlawanan bola ini di kedai makan bersama rakyat jelata UiTM AG ni lah kan... Fuhh, nampak lah di situ semangat MALAYSIA BOLEH... Bagus2, semangat seperti itu yang perlu ada dalam diri remaja kini... Terima kasih kepada polis bantuan kerana faham kepulangan lewat kami rakyat UiTM pada malam tersebut kerana menonton perlawanan bola... Perlawanan yang mendebarkan sehingga ke sepakan penalti terakhir, good job Malaysia... =)



3. For your information or kalau nak tahu, jadual saya pada semester ini tersangatlah padat... Hoho, tiap2 pagi seawal 8.30 pagi pasti ade kelas... So wahai insan yang bernama AINA ni kenalah bangun awal pagi untuk bersiap ke kelas... Go girl, your class are waiting for you... Haha... Sabarlah ye, ada faedah nya kelas tiap2 pagi ni kan... =)



4. For now, dalam bilik aku just aku dan senior part 3 yang menetap di sini... InsyaAllah akan ada lagi kemasukan bagi mereka yang membuat rayuan... Harap2 siape yang masuk tu please lah yang bermanis muka ye kerana saya junior, takut pulok tgk muke akak2 garang nih... Kok ye pun Malaysia nih famous dgn harimau muda ke malaya ke tapi muka kita kenalah manis macam gula2 okey... =)



5. One more thing, setakat ni lecturer kami yang masuk kelas for this 1st week semuanya okey, nice, not so angry but tegas and we still can make jokes in class... Ahaha, such a nice class, thanx dear classmates who make our classes great and not bored... =)


That's all i think story yang terkumpul selama 4 hari sekembalinya ke Melaka... Alhamdulillah i could share and wrote the story for you eventhough it's not like a story in a novel... Sayonara, see u in the next chapter of incredible life... =)

No comments:

Post a Comment