WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Friday, 4 November 2011

Alhamdulillah...

Hai... Hari ni aku sangat gembira... Manakan tidak, hari ni result Final Sem keluar!!! OMG... Dup Dap Dup Dap jantung berdetak... Jari jemari laju menaip di papan kekunci laptop Toshiba nih... Hanya Log In di laman sesawang Yahoo untuk melancarkan proses... Inbox ku buka dan tatapan mata tertumpu ke arah email daripada pihak UiTM... Berderau jantung nk tekan email tersebut... Namun aku tetap beranikan diri untuk membukanya... Cehh, ingatkan bukak2 je dah nampak terus pointer, perghh... Scroll down dulu dan akhirnya... Yeay, Alhamdulillah, terima kasih Ya Allah... Segala usaha keras aku selama ini membuahkan hasil yang membanggakan bagi aku... Terima kasih kepada mama dan ayah yang sentiasa memberi kata2 semangat dan ingatan agar sentiasa belajar rajin2 dan berusaha sehabis mungkin... Terima kasih juga buat si dia yang memberi semangat tatkala diri ini dalam kesusahan... Terima kasih semuanya... Alhamdulillah, sahabat2 baik aku juga mendapat ganjaran yang setimpal... Al maklumlah, kami sentiase belajar bersama, susah senang bersama dan inilah hasilnya... Nurul Aina Nabilah Bt Abd Hamid, Nur Haziqah Bt Mohd Iqbal Ali, Nur Izzaty Bt Razali, Nadia Zahirah Bt Zailail memperoleh Anugerah Dekan bagi Semester 1... Syukur Ya Allah... Nak kata result kami berempat sama pointer memang tak lah kan... Yang penting target kami untuk dekan sama2 tercapai jua... Guys, congrates... Kita dah berusaha kan dan inilah hasilnya... Apa yang kita nak pun dah kita dapat, harap lebih bersemangat for the next sem okay... Dan aku sebagai antara yang paling nampak matured antara korang ingin berpesan, walau sesukar mana jalan yang kita lalui, ingat kita adalah kawan... Saling membantu untuk sampai ke kemuncaknya 1 hari nanti okay... Ape2 pun, korang memang kawan yang sangat baik dan BEST... Harap kita kekal sampai bila2... Buat sahabat2 ku yang lain, tahniah juga buat anda semua yang memperoleh keputusan yang cemerlang, bagi yang tidak, janganlah berputus asa... Teruskan usaha sehingga ke titisan terakhir okay... That's all, muah!!! Love u Ieqa, Jaja, Nadia...









That's all 4 today... This entry is specially dedicated to my besties Ieqa, Jaja & Nadia...


No comments:

Post a Comment