WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Monday, 31 October 2011

Addicted To Watch???

Halloo assalamualaikum kawan2 yang disayangi... Hari ni nak cerita yang aku sangat addicted nk tengok  cite2 ni setiap hari... Seronok dan mengujakan... Mendebarkan, memberi pengalaman dan pelbagai konflik serta adegan menarik... Hehe... Citer ape yang aku addict sgt ni antaranya ialah 

- MasterChef Malaysia
Sabtu - Rabu, 9.00 mlm di Astro Ria (tapi aku tgk ulangan setiap hari, 12.00 tgh hari)

- Cinta Elysa
Selasa, 9.00 mlm di TV3

- Jiwa & Lara
Selasa - Khamis, 10.30 mlm di TV3

- Terowong
 Khamis, 9.30 mlm di TV3




Itu je lah kot rasenye cerita2 yang aku addicted nk tgk dan x sanggup nk terlepas every single minute... Hehe... Kalau ade lg cerita yang bez aku share ok... Sayonara, arigato... =)

2 comments:

  1. thanks sudi follow blog akak. jumpa die ye kat sini. hehe. banyak nye movie die nk tgk. cinta elysa tu best la. tp kalau terowong tu mcm hampeh la. citer hantu malaysia mnmg bosan.

    ReplyDelete
  2. same cite yg i addict..nice blog.. follow me back (:

    ReplyDelete