WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Tuesday, 4 October 2011

Ending of Sem 1

Hai assalamualaikum... Orang selalu cakap pasal Final Sem, tapi saya nak tukar sikit version nye, ending of Sem 1, kan nampak laen drpd yg laen tu... Huhu... Actually snanye saya lupe nak update psl exam final yg sdg saya hadapi nih sehingga lah da nak last paper baru nk update... Haha, agak ketinggalan, but as long as i did not back home yet, my sem 1 did not finish yet right... So alhamdulillah da hbes 5 paper final which is HBU111, BEL120, CTU101, MAT112, FAR100 and now just tinggal lagi 1 paper that is AIS130... Hah, paper last ni lah yg paling2 pening sbb sbjek ni da mcm sbjek Sejarah woo... Banyak bebenor nak dibaca tau... Mujur lah ada spot, xdelah poning sgt pale eden ni kan... Hattuih... Huh... Khamis ni paper last saya, then after that trus balek rumah dan smbung kje which is suri rumah sementara b4 going to... To where??? Nantikan post yg seterusnye ye kwn2... Thanx 4 reading, wish me luck for the last paper yoo...








No comments:

Post a Comment