WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Thursday, 6 October 2011

Finished Already =D

Finally the final examination have ended... I'm so happy to let my stress and tiredness of looking at many books fly away everywhere... HAHA... The best thing is after having the lat paper that was not so bad but quite difficult, ieqa, jaja and me went back to our college and get all of our thing into my car... Mmg terbaik lah kan sumbat brg2 aku (byk) + ieqa (skit) + jaja (skit) dalam kerete Gen2 tuh... Haha, sesendat boleh kete tu smpai jaja yg duk kat blakang tuh da nmpk mcm brg2 gak, hikhik... Serius byk giler kot brg... Fuhh, sabar jelah... Ksian ko ye jaja, nak wat cmne, x mmpu lah nak bwk kete besar2 nih... Hihi... B4 kami masuk ke Leburaya Utara-Selatan, isilah minyak di Petronas Simpang Ampat, guess what??? Minyak tu tersekat2, pnat aku nk mnekan nye, smpai lah ieqa keluar and tolong... By the way, aku mmg x suke bab2 isi minyak nih, x pakar sgt... Isi minyak masak reti lah... Hahah...Then sampai kat tol Simpang Ampat, tgn dah keluar nk scan T'n'GO, tapi x smpai pulak sbb pkai seatbelt (x logik tp itulah hakikatnye) smpai kna tarik skit seatbelt nye tu... Funny... Perjalanan agak ok, byk kereta2 yg hebat memecut laju x kurang juga yg selembab boleh... Hentian pertama ialah di rumah ieqa which is at Bandar Baru Sungai Long... After that teruskan perjalanan membawa jaja meninjau jalan Hulu Langat yg dekat Look Out Point tu... Then terus direct hntr jaja at LRT Ampang... Sorry i can't sent you too far, just there i can... Hikhik... Ok2 dah agak mengarut cerita nya di sini... Ape yg aku harap today after the last paper is aku boleh dapat Anugerah DEKAN, insyaAllah... Harap2 impian aku and juga my bestfren, ieqa, jaja and nadia to get DEKAN same2 termakbul dan berjaya... Amin... That's all... Salam malam... Ngee... =D

Lebih kurang cmni lah besar gen2 nye, colour pun same, bygkan brg2 disumbat smapi bonet and tmpat duduk blakang pnuh... hee














No comments:

Post a Comment