WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Wednesday, 26 October 2011

KARISMA 2011 in memory!!!

Hai selamat malam... dah lame rasa nya aina tak update blog ni kan... maklumlah, for about 2 week, i'm busy with bola jaring... huhu... alhamdulillah aku terpilih for netball uitm melaka for this year's karisma... so many experience i've had... seriously banyak sgt benda baru yang aku belajar... seminggu yang pertama adalah latihan pusat... so kat situ lah kami satu team ni pulun berlatih pagi, petang and malam... terlalu banyak yang aku belajar al maklumlah aku ni budak baru lagi dalam karisma... by the way, thanx to akak2 netball karisma iaitu kak edot, kak ola, kak zue, kak wani, kak piqqa, kak iffi, kak bubu, kak mimi, kak syifa sbb byk ajar aina... tak lupe jugak buat kak fs and kak fafa yg bersama2 mnyokong team kite mase game... hoho... aina rase brtuah dpt knal akak2 sume and join team ni walaupun aina masih mentah lagi dalam netball ni sbnrnye... yg paling utama ialah thanks to kak leha yg jd coach, kak ita as pngurus pasukan and kak ieqa sbg pembakar smgt we all... guys, jgn ingt netball mse u allz zaman skolah same dgn zaman universiti ok.... it is a bit different okay... hbes je latihan pusat selama seminggu, then kami pun berangkat lah ke uitm segamat iaitu tuan rumah for karisma 2011... smpai je, jntung masing2 berdegup kncang... bukan tu aje, perut sume pun berkeroncong tau... haha, lme sgt dlm bas lah kate kan... seriously best karisma ni woo... byk kontinjen, rmai org yg kite jumpa and yang paling penting, saingan pun mmg top lah kan... Alhamdulillah kami netballer uitm melaka dapat gangsa... usaha yg gigih telah dilaksanakan dan itulah hasilnya... but next time we got to improve it back....dah x tau nk tulis ape sbb byk sgt story best... grrr..... gmbr je lah ek...

majlis penyerahan bendera di dewan taming sari...
with kak fs... kak fs nih la rajen tman aku bli mknn... miss u akak.. =)
majlis perasmian karisma 2011... itu maskot kelantan...
mase nih tgh tggu nk perbarisan masuk kontinjen for perasmian... fuhh, lme gler and penat...
time ni after test court netball kat uitm segamat nih...
b4 nk g test court netball, amek gmbr dpan blok pntadbiran... hoho
majlis penyerahan bendera di dewan taming sari...
training smbil merehatkan badan di pantai...
saat gembira bersuka ria...
saje2 suke2 knakan kak edot...
smasa tibe di pantai, nmpk x koko krunch tu... we all mkn for energy okay...
di tepi pantai yg indah... training oh training...
a nice shot i've ever had... =)
bersama pengurus, kak ita... =)
NETBALLER UiTM MELAKA
this is how it looks when i'm burned... =D
that's all gmbr yang aina ade untuk di kongsi coz aina x amek lg gambar2 yang ada pada kak ola sbb sume gmbr drpd kamera kak ola... thanx 4 reading... sayonara... =)

No comments:

Post a Comment