WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Saturday, 10 December 2011

Pesta Pantai Melaka

Hai apa khabar senua??? Wah, macam skema pulak ayat nye kan... Tapi takpe as long as u all faham kan... Untuk pengetahuan anda semua, Pesta Pantai Melaka sedang rancak berlangsung di Tanjung Bidara, Melaka lah kan... Pelabagai acara, pertandingan dan aktiviti menarik disajikan kepada para pengunjung semua... Aku dan juga rakan-rakan sepasukan Netballer UiTM Melaka Kampus Alor Gajah ni pun terlibat dalam pertandingan... Pertandingan ape? Of course la bola jaring kan... Kami ade 3 team, A, B & C yang diletakkan dalam grouping yang sama... Funny right? Grr, mcm pelik je 3 team UiTM, 1 group dgn 2 lagi team lain... Huh, nak tak nak, terpaksa lah lawan sesama sendiri kan... Aku dan team, iaitu team B tunduk kepada team A dan memberi laluan kepada mereka untuk perlawanan seterusnya... Alhamdulillah, team A naib johan dan team C keempat... Tahniah anda semua, good job... Kami? Ape pun takde... Hahah... Ok lah tu UiTM bolot 2 hadiah, cukup lah tu kan... Hikhik... Okey fine, penat sgt2 maen kat pantai ni, berat, terjatuh and pasir masuk mata pun ada tau... Fuhh, sabar je lah... Kuatkan semangat... Nasib baik aku main mase tgh redup lagi, takde lah panas sgt... Syukur lah tak hitam or burn sgt hari ni... Sikit tu jd lah kan... Ape pun, maen netball pantai memberi pengalaman dan pengajaran yang berharga...Ahaha... Ok lah, nk share gmbr tp sumenye kat dalam kamera kak ola... Macam biasa lah kalau bab2 gmbr netball ni msti lah dlm kamera kak ola kan... Heee... Tata, assalamualaikum... =)

ini team A... =)
ini team B... =)
ini team C... =)
ni medal team A, sje je curi jap nk amek gmbr pun jadi lah kan... =)

No comments:

Post a Comment