WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Tuesday, 13 March 2012

BACK

Hello, assalamualaikum, selamat sejahtera dan apa khabar semuanya? Hope semua sihat ye, al-maklumlah sekarang kan musim hujan... Bukan je kat KL, kat Melaka pun sama jugak rupanya... Hah bercakap pasal Melaka, secara rasminya ingin saya isytiharkan bahawa Cik Nurul Aina Nabilah telah selamat kembali ke UiTM Alor Gajah setelah puas bersenang-lenang di rumah selama seminggu study week berjalan... Hamboi2 ko, sedap ye duk rumah, kan dah kena balik Melaka, padan muka... Hikhok, bukan nye tiada tujuan untuk balik Melaka kan, pasti ada 1 matlamat yang pasti iaitu menghadapi Final Exam Sem 2 dengan baik dan mendapat keputusa yang cemerlang insyaAllah... Harapnya begitulah kan... Dan setelah pulang ke sini semalam, semuanya masih berjalan dengan lancar sehinggalah malam tadi... Jeng3, sesuatu yang boleh dikatakan agak kurang bernasib baik berlaku kepada diri saya terutamanya ditemani rakan2... Apakah perkara itu?? Ya oppa, kereta saya mati lah pulak... Fuhh, sebenarnya benda tu memang saya sudah jangka sebab memang ayah sudah pesan sebelum kembalinya saya ke Melaka ni...Kata ayah, bateri kereta kong, so kena selalu charge... Haih, apolah nasib... Dicadangkan tadi nak mintak tolong Izyan, alih2 tak jumpa cara nak bukak bonet depan kereta dia... Hadoyaiii.... Sampai tengok manual book tahu? Kelakar kan? Tulah, tak pernah nak survey kereta kan, itulah jadinya, haha (jangan marah Yan)... Okey2, dah puas cari cara dalam manual book, dah jumpa tapi tak tahu nak buat camne pulak, pelik betul kereta nya... Lastly adalah budak lelaki tolong, gen 2 jugak keretanya, hah ape lagi, gelabah la kan dah orang nak tolong... Alhamdulillah la orang willing nak tolong... Terima kasih ye korang, thank u banyak2... Harap boleh tolong lagi... Huhu, seronok lah kan kereta dah dapat hidup dan perjalanan terus menuju ke rumah makcik Ieqa nak tengok Vanila Coklat... Wee, akhirnya dapat jugak tengok... Okeyh tu je post today, c u all in the next story... Tatatititutu... =)

No comments:

Post a Comment