WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Friday, 16 March 2012

2 Sudah Pergi

Hai apa khabar semuanya? Hope sihat selalu lah ye... Saya pun alhamdulillah sihat, cuma... Jeng3, 2 sudah pergi lah tapi... Apa yang dah pergi tu? Hahah, actually 2 kertas final exam saya sudah pergi kepada tangan pemeriksa mungkin... Alhamdulillah setakat hari ini saya sudah menjawab 2 paper final this sem iaitu BEL260 and CTU151... Fuhh, lega lah jugak hati ni dah lepas dua paper kan... Tapi takde lah lega bebenor sebab ada lagi 4 paper yang menunggu untuk dijawab... Ahaha, sabar sahaja lah kan... Nak berjaya punya pasal, akan ku tempuh segala ujian dan cabaran... Cewaahhh, ayat tak menahan je... Huhu, after paper CTU petang tadi, my next and so on paper adalah setiap selang 2 hari... Paham dok? Alohaiii, maknanya, Isnin, Khamis, Ahad and Rabu... Kan sume tu selang 2 hari, cuba kira sendiri... Huhu, sistematik tak jadual exam kitorang? Smart kan? Hahah, xde kaitan pun kan, tapi at least beri kami peluang nak study 2 hari an for sume subjek yang tinggal tu kira fair lah sume 2 hari mase nk study sbb sume nye boleh dikatakan hard subjek jugak lah... Haduyaiii, subjek untuk budak2 akaun memang hard eh mostly? Grr o.O Takpe lah, saya tetap akan berusaha untuk jadi akauntan yang berjaya 1 hari nanti... Weee, insyaAllah... Okey then, actually hasrat hati esok mau tengok 7 Petala Cinta, tapi apakan daya tak boleh laa... Mama pesan study dulu, nak exam kan... Lepas exam baru boleh keluar tengok wayang Sabtu Ahad... Hehe, serius eh mama? Huhu, kalau macam tu okay lah, lepas habes exam final eh mama... Mungkin ada hikmahnya mama tak bagi tengok wayang time2 exam week ni, mungkin saya akan dapat keputusan cemerlang kalau dengar pesan mama... InsyaAllah... Hehe... Okey lah, ni je kot nak type hari ni... Bosan dah tak tau nak watpe nih... Malam ni mau relax dulu, esok baru buka buku nak study, bukan muka buku ye... Hikhik =) Tata kawan2...

No comments:

Post a Comment