WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Friday, 10 February 2012

Diam- Diam Ubi Berisi

Hai apa khabar wahai pujaan hati... Hehe... Tup tap tup tap, dah hampir 2 week blog ni diam kan... Haih, busy bebenor tuan empunya ni... Tapi tapi, diam-diam ubi berisi tau... Walaupun dah lama tak diseleggara, actually banyak story baru ye rakan2... Wee, dalam kesibukan menjadi seorang pelajar yang berjaya saya jugaa mempunyai hati dan keinginan untuk melakukan sesuatu untuk menghiburkan dan memuaskan hati sendiri, rakan2 dan orang sekeliling... Amboih, panjang benor lah pulak ayat tadi, tapi okay tak ayat tuh? Sehebat cikgu BM kat sekolah tak? Kehkehkeh... Okay2, enough with merepek a lot tadi, straight to the point about kesibukan tetapi penuh keseronokan ini ye...

Cerita Pertama : Hah macam biasa lah kan, quiz, test, quiz, test... Tu je lah yang berlambak last week... Nasib baik otak ni masih bertahan, al-maklumlah otak muda kan, segar and fresh... Memang hakikat seorang pelajar untuk mengerah otak, tenaga dan ape2 aje lah untuk berjaya... Dalam minggu tu jugak, banyak benor event or what we can called such as karnival... Nak diberitahu nama sebenar event or karnival tu, den tak tau lah pulak ye... Huhu, by the way ada many booth at karnival tu and seronok lah kan cuci mata lihat pelbagai benda dijual... Tapi cuci mata je lah ye, tak mampu pulak nak bershopping... Hahah...

Cerita Seterusnya : Hah, ini of course lah berkaitan dengan this week kan... Huhu, this week lagi more fun and happy time I think lah... Apa yang seronok sangat nye cik aina nih kan? Last Tuesday was my friends and I having speaking test you know... Huh, berspeaking lah ko dalam tuh... Tunggang terbalik ayat, salah grammar, tergagap-gagap pun ade kan... Hahah, seronok2, kelakar pun memang ye lah kan... Then, malam tu pulak ada Diskusi Remaja... Tajuk yang sangat menarik minat golongan muda-mudi seperti saya nih, jeng3... Bila cinta berputik, adakah kau jodohku? Hah kau, tu dia tajuknye, seronok kan... Alhamdulillah lah program tu best, tajuk nye pun je dah best, input nye pun lagi best woo... Huhu... Hari Rabu pulak, masa KOKU, saya dan rakan2 perlu berlawan dengan adik2 comel sekolah Sri Laksamana, Melaka... Friendly match lah maksudnya... Adik2 tu hanya budak sekolah rendah berumur 12 tahun ye rakan2, kecil comel molek je maen netball... Poning and ponat kami2 nih berlawan dengan adik2 nih... Lincah nye lahai, menyelit lah, berpusing-pusing lah, tuptup dah hilang jauh dari mata budak nih... Haha, kelakar lah... Seronok lah dapat friendly dengan mereka... Jangan ingat budak kecik lemah ye, sebenarnya mereka lagi kuat dari kita sebab they are younger than us right? Okeyh then, yang seronok nye minggu ni ialah kelas MGT153 was cancelled you know... Wah3, seronok nye lah kan, tapi sebenarnya tak de lah seronok sangat sebab yelah kan lagi 2 chapter blom hbes, final pulak semakin hampir... Camno tuh? Huhu, scary pulak bila nak belajar terkejar-kejar nih...

Alhamdulillah, itu je lah rasanya luahan hati dan perkongsian story setakat hari ini... InsyaAllah jika ada lagi cerita yang boleh dikongsi, andalah orang bertuah yang akan saya kongsikan cerita itu ye... Terima kasih kerana membaca, teruskan membaca agar stiap sesuatu kegembiraan atau kesedihan itu boleh dikongsi bersama... Tata semua... =)

No comments:

Post a Comment