WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Friday, 24 February 2012

SIBUK nye... Grrr

Hai apa khabar semua? Hope semua sihat ye... Terlalu banyak perkara yang berlaku, busy woo... Hari ni baru saya dapat balik rumah... Fuhh, so many activities la derr for last two weeks... Jom, ayuh kita senaraikan aktiviti yang ada ye...
1) Open College & Citrawarna 2
2) Sukan Antara Fakulti (SAFA)
3) Tests
4) Gerak Gempur Rohani- Ujian Dunia vs Ujian Akhirat (event MEDIA)
5) Majlis Anugerah Dekan

Mesti korang kata nampak macam tak banyak pun kan... Tapi hakikatnya banyak dan membuatkan diri ini busy for the week okay... Event open college & citrawarna tu je dah sampai 3 hari, dari jumaat sampai ahad... Mana tak full hujung minggu saya kan... Haih, apa lah nasib... Sabar saje lah, makin nak final exam makin banyak event, test and assignment yang nak kena hantar kan... Itu sudah semestinya wajib bagi kita sebagai pelajar kan... Ingat senang ke bila dah masuk U? Mula2 je best kata U ni tak mcm sekolah, tak banyak keje sangat... Haha, pandailah kamu semua, banyak je rasanya keje... Lebih susah daripada sekolah kot... Haih, dan2 ni rindu zaman sekolah kan... Rindu, rindu serindu-rindunya... Nak cerita lah sikit pasal majils anugerah dekan hari tu, tidak ku sangka Fakulti Perakaunan dalam Kategori Emas, Tempat Pertama bagi result exam semester lepas... Wohoo, bangga lah derr... One more, baru saya tahu bahawa UiTM Melaka merupakan UiTM yang mempunyai prestasi akademik yang tinggi bagi kursus Perakaunan... Saat itu, diri ini bersyukur ditempatkan di UiTM Melaka untuk kursus Akaun yang telah saya pilih dulu... Then, bercerita pasal akaun, teringat pula tentang SAFA... Fakulti Perakaunan juga muncul selaku Juara Keseluruhan, wooo bukan sahaja dari segi akademik malah dalam bidang sukan juga... Alhamdulillah, kejayaan milik kami semua... Okey mungkin cukup sampai di sini coretan kali ini, moga berjumpa di lembaran seterusnya... =)

No comments:

Post a Comment