WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Monday, 13 February 2012

Memorable Weekend

Hai sayang2 ku sekalian... Apa khabar agaknya anda semua? Harapnya sihat belaka ye... Weekend pun dah lepas, so ade cerita menarik ni I nak story... Fuhh... Sabtu yang lepas bersamaan dengan 11 Februari 2012, I dan classmates I berkonvoi ke rumah lecturer akaun kami iaitu Miss Hamizah (but now Puan Hamizah lah ye) di Kajang, Selangor... For what pergi jauh2 sejam setengah dari Melaka nih kan... Haha, WEDDING CEREMONY of our lovely account lecturer lah u allz... Wee, seronok tau berkonvoi... Sape driver yang bertungkus-lumus membawa kami semua nih? Hah, orang nya ialah I sendiri, Izyan and Ieqa... 3 kereta sekaligus... Seronok rasanya, tak pernah konvoi macam hari tu tau... Nak diceritakan pasal wedding lecturer, happy yang teramat tengok miss or puan (confuse nak panggil ape, sbb still rase plik kalau panggil puan tapi dah kawen takkan panggil miss kot) yang comel sangat, cantik berbaju pengantin serba biru turqoise... Terima kasih diucapkan kepada miss yang kini sudah bergelar Puan Hamizah kerana menjemput kami ke majlis perkahwinan hari tu... Hehe, right after the wedding, kami pun pulanglah ke Melaka semula... But before that, kami singgah di R&R Seremban untuk menunaikan solat Zuhur sebelum menyambung perjalanan ke agenda seterusnya... Alang2 kami sudah berkumpul satu kelas bersama, ramai yang bersetuju untuk meluangkan masa bersama untuk Semester 2 yang kian menutup tirai tidak lama lagi... So, kami bergerak ke Mahkota Parade berjalan-jalan... Cadangnya ingin menonton filem Azura 2012, tetapi ramai yang tidak mahu, tambahan pula masa wayang yang diperuntukkan tidak sesuai... Lalu kami beralih ke aktiviti lain iaitu boling... Semua dipaksa bermain boling dan pelbagai alasan lah timbul... Baru I tahu ramai rupanya yang tak berapa reti main boling dan ada juga yang tidak pernah... Dari situ lah keseronokan timbul sebab pelbagai ragam dipertontonkan dan disaksikan bersama... Ada yang nak terjatuh masa baling bola boling (nadia), ada yang terlepas bola sebelum baling (fiza), ada jugak yang baling asyik mauk longkang je... Yang paling menariknya, all of us main boling berbaju kurung ye... Haha, tak pernah2 kitorang buat tau... Seronok kan bila dapat bergelak ketawa bersama walaupun sehari suntuk penat... Alhamdulillah, selesai bermain boling dan menunaikan solat Maghrib, kami pun beransur pulang ke kampus... Eh2, belum lagi... Actually kami singgah makan dulu di gerai Klemak, yelah kan semua dah penat... Duduk sampai gabung 4 meja, yelah 14 orang semuanya... Pening abang gerai tu amek order sebab ramai sgt kan... Mujurlah kami ni professional, bergilir-gilir memesan makanan... So, it's more easy right abang kedai? Hahah... Okeyh2, lepas makan barulah kami beransur pulang... Itu sahaja lah cerita kami untuk hari ni...

Berehat seketika di R&R Seremban

Di majlis perkahwinan Puan Hamizah

Seronok ye main boling Iman, Wani, Ieqa, Farahana

Best woo main boling... :)

Special thanks to my dear classmates yang bersma-sama memeriahkan hari kita kan... Harap kita akan kekal sebagai classmate until graduate and get our Diploma together yeah...
Credit To : - Ieqa, Izyan, Nadia, Jaja, Nazira, Intan, Syafika, Farahana, Iman, Shafinaz, Fiza, Wani, Abel



No comments:

Post a Comment