WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Thursday, 24 March 2011

Terungkainya Jawapan Yang Tersirat

Hari ni keputusan SPM 2010 diumumkan... Alhamdulillah, keputusan aku agak memuaskan... 7A, 2B, 1C... Percaya atau x, aku sangat menghargai jasa ayah dan mama aku. Mama sanggup mintak cuti drpd pihak skola semate-mate nk amik result aku, walhal result skola mama pun kluar jugak... Ayah aku pulak hari ni ada meeting, 30 agenda lg tu, bnyk tau, tp dia snggup hbskan cpt2 supaya aku x lmbt dtg amik result... Mama, ayah, thanx sebab berkorban mse dan tenaga... Walaupun keputusan aku hanyalah sebegitu, namun aku tahu mama dan ayah aku tetap bangga dengan kejayaan aku, kerana hanya itu yang mampu aku lakukan... Dan tidak lupa kepada rakan seangkatan MRSM Serting, tahniah kerana kejayaan menjadi milik kita bersama dengan terlaksananya janji kita kepada guru2 untuk menjadi top 15 dalam kalangan MRSM... Tahniah atas usaha semua, kita berada di ranking ke- 10 seluruh MRSM.... Kejayaan ini pastinya terpahat di dalam hati semua pelajar dan guru2 yang banyak berjasa... Aku sangat bangga dengan batch aku walaupun ramai kata batch kita ni pelik kan kawan2... haha... Biar pelik, asal berjaya...

No comments:

Post a Comment