WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Wednesday, 2 May 2012

Changesss

Hai apa khabar para pembaca?? Hehe, lama sudah saya tak update blog nih kan... Al-maklumlah busy jadi suri rumah kan... But that is before this okay, for now i'm penganggur terhormat yang hanya mampu jadi driver adik2 pulak... ekekek... wahahaha, macam2 keje aku buat kan, ingat penganggur goyang kaki je ke? penganggur mcm saya pun pandai luangkan masa or cari hobi sesuai tau... tengok tv, makan, tidur... hah, tu semua dikira kerja lah kan... wakaka... dah bape minggu ntah tak update, what so ever lah kan... terlalu banyak cerita yang tersimpan dalam tangan tinggalkan kat jari ni je nak tulis kat blog ni hah...

Antara cerita yang gua ingat ialah Netball Karnival Sukan IPT Melaka Ahad lepas... Wahaha, dengan tak training nye, fitness masing2 pun ntah pape, hamek ko p lawan bermacam team IPT yg ade kat Melaka ni hah... Berlambak lahaaaiiii... Tak sangko den banyok bnor ipt rupenye ye... Hahah, kasi redah aje lah... Syukur alhamdulillah kami team muda mudi UiTM Lendu berjaya mendapat JOHAN woooo dalam game tuh... Alhamdulillah la kan, walaupun muka burn tapi medal bersinar.... panas terik tau tak lu semua, maen tgh padang rumput yang rasanya macam kat padang pasir pun  hadooo.... adoyai lahai, maen je lah, yang penting MENANG bak kata Kak Leha kan... Tak kira ape pun, mesti menang... hehe...

hah ini lah kami... :)

oh ye, lagi satu cerita yang penting yang mampu menggembirakan sesiapa sahaja tak kira pihak lelaki atau perempuan, yang tua mahupun yang muda... okay sudah merepek kenyataan itu, belum nak kahwen lagi lahhaaaiii... haha... straight tu the point ja lah ye, actually before pergi game netball, pada jumaat yang lepas saya sudah memeriksa keputusan final exam semester 2 yang lepas... alhamdulilllah result saya memuaskan hati saya, ibu bapa, keluarga, si dia dan rakan-rakan seperjuangan... syukur ke hadrat ilahi kerana diberi peluang kedua untuk memperoleh keputusan yang baik seperti itu malah lebih baik daripada result semester 1 yang sebelumnya... tahniah juga buat rakan-rakan yang mendapat keputusan cemerlang semester lepas, bagi yang kurang bernasib baik, teruskan usaha ye... berkat usaha, kesungguhan, kesabaran, ketekunan dan sokongan parents, keluarga, si dia dan rakan2, alhamdulillah saya mampu memberikan keputusan yang terbaik untuk anda semua... insyaAllah kejayaan ini akan berulang untuk semester seterusnya... doakan kejayaan saya akan datang ye... moga saya dapat mencapai cita2 sebagai akauntan or pekerjaan ape2 je yang berkaitan dengan akaun tercapai satu hari nanti... hoyeeeaahhh...



one more cerita menarik ialah jeng jeng jeng... lepas je aku balek daripada game kat atas tu hah, sampai je umah ahad mlm tuh tetibe adik habak dah ade bibik baru wooo... alhamdulillah lah kan, lega hati cek... ekekek, hamboi ko lega ye... haha... not bad lah, bibik baru nih pandai masak yang amat teramat pandai memasak... dah 2 hari kitorang 1 family nih makan masakan dia, tak tau nak ckp dia masak cara masakan indon ke cina ke ape... before this dia keje dgn org cina... hah tu lah pasal konfius sikit, tapi mama dgn ayah kata kat indon dia ada kedai... memang tak dinafikan lah dia masak sedap kan... makin bertambah lah isi badan aku nih pulak kan... wakakaka... asal sedap, kasi telan saja lah... weeee


ehehe... and for the most important thing that is.... i'm currently missing my dear frenzzzzz and my dear si dia sangat2... bila lah bole jumpe kan... rindu sangat2 kat kengkawan, lamo lg nih nak masuk sem baru... lahaiii, napo lah lamo sangat ni hah... berjanggut nak tggu bile boleh jumpa ni kan bak kata ieqa lalink saya yang comel tuh... tapi aku lg comel eh eh eh ieqa bak kata si dia saya... weeee, terharu jadi orang yang paling comel di mata awak tau buah hati... huhu, saya rindu awak, awak rindu saya, sama2 rindu... auuuuwwww, ieqa mia jgn jeles, t kite jumpa ye, i tau u manyak stoly molly nak citer kan mitew kan... haha... love u dear fren, love u dear buah hati, love u dear parents, love u olllzzz dear adik2 and love u alllllzzzz sssseeemmmmuuuaaazzzz... hahha... may i keep all of u deep iside my heart??? heeee =)


see u all in the next journey of incredible life... thankz for reading, sayonara... hamsehamida... =)

No comments:

Post a Comment