WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Thursday, 22 September 2011

KISAH 'suri rumah' SEMENTARA

halloo... salam sayang wat sume... terasa tgn saya ni rajin pulak nak meng'update' blog ni... hee... tak banyak yg ingin diceritakan, tapi suka saya ingin bagi tau yg i'm currently at home... mesti dalam hati korang akan ckp, 'ek eleh, stakat kat umah je pun, bkn nye g mne, tu pun nk habak gak ke??'... mesti ade yg ckp cmtu kan, don worry, i x kesah pun... hee... ape yg menarik nye saya kat umah is saya jadi 'suri rumah' sementara coz b4 raye hari tu, my maid run away... don know why, let it be lah kan, da pndai pergi pndai2 la ko hidup ye... haha... know what, saya 'terpaksa' bangun se'awal' 8 pagi untuk siap2 hntr adik saya yg paling kecik dan comel tu g sekolah, then basuh baju, sidai baju, kemas2 pinggan mangkuk kat dapur, kemas katil adik2 yg 'kadang2 terlupa diorang nk kemas'... haha... da siap sume tu, huh menatap buku MAT112 lew, study untuk final next friday, 30 sept and to make me not bored, saya juga bukak television untuk hiburkan hati dan otak yg penat menelaah ni... kih3... after that, at 11.45 and sometimes 12.45, i kena amik adik i yg comel tu kat sekolah but b4 amik tu mcm biase la yg suri rumah laen buat that is memasak ok... huhu... masak?? it's ok aina, yakinkan diri yg u boley masak and definitely u can right... hihi, lot of fun... =) kebetulan pulak hujan hari ni, so baju2 yg saya basuh tersidai saja di dalam rumah sementara saya pula tersidai di atas sofa kedinginan, otak ter'lambat' nak berfikir and mata ter'paksa' tengok television... muahaha....


That's all 4 today, tata,titi,tutu...
C U D I P T...
=)

No comments:

Post a Comment