WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Monday, 26 September 2011

DOMUM APERIRE

Hai3... Mesti korang tertanya2 ape tu domum aperire? HAHA... nak tau ape maksud nye? Aina akan bagi clue based on my story ok, sape yg cpat tangkap ape mksudnye or yg lbih cerdik lagi pergi cari maksudnye kat mane2 pun boleh... Nak dijadikan cerita, Sabtu & Ahad yg baru lepas ni, aku dan keluarga teramat lah murah rezeki kerana banyak tempat yang kami kunjungi, yelah kan orang dah jemput seboleh2 nya nak datang kat sume majlis... Yang paling bagusnya, storage box kami nih penuh lah kan jadinya dah tak berhenti2 menyumbat, mujur tak muntah aje... HAHA... Banyak lah jugak tempat yang kami pergi, bermacam2 jenis hidangan yang boleh dikumpul dan disimpan dalam storage box masing2 nih... Selagi terdaya dan muat, sumbat lah sebab bukan senang nak dapat makan FREE macam tu kan... Syukur Ya Allah... Yang menariknya bile asyik sibuk berkunjung merata2 tempat nih, kena lah terkejar2 ke sana ke mari sehingga lah larut malam... Tapi jangan risau, ibadat wajib masih kami laksanakan ok walaupun sibuk dgn sesi kunjungan... Hee... Ok lah, kalau tulis banyak2 pun mesti bosan nak bace kan, i know that... Takde gmbr untuk dikongsi coz kami sebuk memenuhkan storage box kami...

Dictionary Aku :
- domum aperire : rumah terbuka a.k.a open house
- storage box : perut



Thank U 4 viewing my blog... Love U, Tata... =)

No comments:

Post a Comment