WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Monday, 2 April 2012

Lots of SMILE

Hai apa khabar? Sebenarnya saya nak update cerita pasal semalam memandangkan semalam tak sempat nak update lorh... Hah ni, nak bagi tahu, semalam saya, adik2 dan ayah pergi ke sekolah adik2 ni hah ada hari keusahawanan or lebih senang nak paham HARI KANTIN... Hahah, macam biase lah kan kalau hari kantin je ade lah rumah hantu, gerai2 dan macam2 lagi lah yang for sure nye kena guna KUPON okeyh... Seronok lah jugak kan, adik2 aku 2 orang ni je dah RM40 kupon diorang... wahwahwah, hebat benor korang nih kan... Aku dgn adik laki aku dulu bape keping je kupon tau... Hikhik, then boleh pulak jumpa kawan sekolah rendah aku masa tuh... Seronok nye lah kan... Rindu sangat2... Okeyh ni gambar2 yang boleh saya kongsikan bersama... Saksikan...


ni namanya bouncing ball =)

ade water ball tuh beb....

ni namenye ape ntah... haha, tp tengok mcm best je maen...



Hah, nak tau tak kenapa ramai and panjang benor adik2 sekolah ni beratur? Actually mereka beratur to take turn masuk inflatable ape ntah name nye... Kat bawah ni hah gambar nye...

ni iflatable ape ntah... haha



No comments:

Post a Comment