WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Tuesday, 27 November 2012

Sorry To Say

Sorry to say, i'm too busy this November... So many things need to be done in this beautiful and such wonderful month... Wohoo, speaking dengan lancar pulak aku malam ni kan... Hehe... Nak diceritakan, i busy for 2 weeks only this month but 2 weeks tu cukup lama kot... Duk rumah pun boleh naikkan berat badan sikit la kan, hehe... For 2 weeks, saya perlu memfokuskan diri untuk netball for Karisma 2012... Alhamdulillah, terpilih lagi untuk mewakili UiTM Melaka for this year... Seminggu diperuntukkan untuk latihan pusat and another 1 week for game la kan... Training tak cukup, stamina tak hebat, tapi alhamdulillah all of us manage to get 2nd place for the final game... Alhamdulillah, dapat juga kami tebus kekalahan pada tahun lepas dengan merampas kembali kedudukan naib johan, namun apakan daya impian sejak dulu untuk menjadi johan masih terkubur kerana tewas di tangan UiTM Shah Alam as usual kan... InsyaAllah 1 hari nanti pasti ada yang mampu mengalahkan mereka kan...



Sepanjang 2 minggu bersama netballers, banyak pengalaman, corat-coret suka duka kami bersama walaupun itu cuma hanya sementara... Tetapi itulah yang menjadikan hubungan kita erat dalam membentuk sebuah pasukan yang hebat... Terima kasih kepada anda wahai rakan-rakan kerana menceriakan suasana hidup saya, tanpa anda saya mungkin sukar untuk mempamerkan senyuman di wajah... Cewah, jiwang la pulak rasanya kan... Hehe... Apa yang aku perlu ingatkan kepada diri sendiri ialah sedarlah wahai hati, tak perlu mengejar sesuatu yang tidak pasti kelak kau kecewa sendiri kerana dia tidak mengerti niat di hati... Fuhh, mujur aku diberi kekuatan dan ketabahan hati agar tidak mudah jatuh dan tersungkur... Aku tetap tabah dan aku tahu mungkin itu satu ujian yang akan mematangkan diri aku kelak...

One more thing, sorry to say that i got Dean List again... Weheee, alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi kerana segala usaha yang telah dilakukan membuahkan hasil... Semoga kejayaan ini berterusan untuk semester seterusnya insyaAllah... Sorry to say again, this Sunday on 2nd December i need to go back to Lendu u allz... A new semester will begin soon... Hopefully it is a nice and good sem for me... To all my dearest friends, i'm really miss u alls... See u all next semester okay...

Sorry to say, i need to go... Bye2 u allz... Thanx for reading...

No comments:

Post a Comment