WeLcOmE!!!

Here u are, in my incredible life... Hope that u all will enjoy and make my life is more incredible!!!! heee...
Smile if u look me...
Sebab i tahu u want to know me better...
HaHa...
Tak kenal maka tak cinta...
Ceriakan hidup anda dengan senyuman, jauhkan kesedihan, enjoy reading my blog... not as good as others blog, but it is not so bad as i can always make u puas hati baca blog i... =)
b4 that, sebelum saya terlupa, rjin2 la bg ikan2 saya kat bwh tu mkn ye... Thanx a lot if u do so...

Lots Of Love...
- aina -
('',)

Monday, 13 August 2012

Hati Berbunga

Alhamdulillah, hati kini berbunga indah bak musim bunga di negara orang... Ecewahh, haha... Seronok rasanya mencecah minggu ini, mana tak nya kan, dah nak cuti raya kot... Hoho, tak sabar nak sambut raya.... Pakai baju raya, makan biskut raya, dapat duit raya, lalalala and so on la kan... Hehe... Berapa hari je lagi tinggal nak puasa kan... Saya rasa seronok sangat dalam bulan Ogos ni tau... Haih, dah la berpuasa, beraya, sambut hari merdeka dan yang paling pentingnya hari lahir saya lah kan... Hoho, tak lama je lagi nak mencecah usia 19... Haih, makin lama makin besar saya ye....

Al-kisah semalam saya selsema teruk yang amat, then sakit kepala, pastu terus demam kot... Haih, sabar je lah kan... Elok2 hati berbunga mekar, layu jap semalam.... Tidur pun sampai 14 jam kot... Haiyoyo, pecah rekod aku kot, tak pernah aku buat before this... Hebat tak? Hahaha....

Okeyh penat dah tak tau nak tulis ape... Actually bosan malam nih tak tau nak buat ape, nak tidur tapi tak ngantuk lagi maklumlah da lame tido kan tadi, 14 jam pulak, petang baru bangun... Hohoho...

Sayonara kawan2, apa2 story menarik saya cerita ye... Love u, muahhh!!! =)

No comments:

Post a Comment